İçeriğe atla

Vikisöz:Köy çeşmesi: Revizyonlar arasındaki fark

Konu ekle
Vikisöz, özgür söz dizini
İçerik silindi İçerik eklendi
71. satır: 71. satır:


*Vito cok sag ol, ilk mesajı [[Kullanıcı mesaj:Tugcelice|şuraya]] yolladi. Pc basina gecince uygun sablon isini hallederim. Daha guzel bir karsilama mesaji uretmeli. [[Kullanıcı:Vitruvian|<font color="#222000">'''Vitruvian'''</font>]] ([[Kullanıcı mesaj:Vitruvian|mesaj]]) 20:33, 13 Nisan 2017 (UTC)
*Vito cok sag ol, ilk mesajı [[Kullanıcı mesaj:Tugcelice|şuraya]] yolladi. Pc basina gecince uygun sablon isini hallederim. Daha guzel bir karsilama mesaji uretmeli. [[Kullanıcı:Vitruvian|<font color="#222000">'''Vitruvian'''</font>]] ([[Kullanıcı mesaj:Vitruvian|mesaj]]) 20:33, 13 Nisan 2017 (UTC)
:[https://tr.wikiquote.org/w/index.php?title=Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:T%C3%BCrkirkisagolsun&oldid=150782 Şu sayfada] görüldüğü üzre iki adet imza bırakıyor bunun çözülmesi için şablonda ki tilde işaretlerini kaldırabiliriz yada halledebilirseniz bottan çıkarın. Saygılar --[[Kullanıcı:By erdo can|By erdo can]] ([[Kullanıcı mesaj:By erdo can|mesaj]]) 17:29, 23 Nisan 2017 (UTC)


== Review of initial updates on Wikimedia movement strategy process ==
== Review of initial updates on Wikimedia movement strategy process ==

17.29, 23 Nisan 2017 tarihindeki hâli

Bu sayfanın amacı Vikisöz ile ilgili olan ve cevabını bulamadığınız sorularınızı sorabileceğiniz bir haberleşme ortamı oluşturmaktır. Vikisöz ile ilgili teknik ve idari konular burada tartışılır.

  • Tartışma ve oylamalarda katılımcılar üzerine yapılan yorumların yasak olduğunu, görüşlerinizi bildirirken iyi niyetli bir tutum sergilemeyi unutmayın.
  • Köy çeşmesinde görüş bildirdikten sonra mesajınızın sonuna lütfen dört adet tilde (~~~~) kullanarak imzanızı atmayı unutmayın.

Tartışmalarda ve oylamalarda katılımcılar üzerine yapılan yorumların yasak olduğunu, görüşlerinizi bildirirken iyi niyetli bir tutum sergilemek gerektiğini unutmayın.

Arşivdeki tartışmalara atıfta bulunarak devam edebilirsiniz. Arşiv sayfalarında değişiklik yapmayınız!

Kaynaksız maddelerin silinmesi ile ilgili politika teklifi

Bu politika İngilizce Vikisöz'de uygulanan bir politika. Vikisöz'ün doğru içerikleri sunabilmesi ve Vikisöz'ün kulaktan duyma sözlerle dolu bir yer olmasını engellemek için kaynaksız maddelerin güvenilir kaynaklarla kaynaklandırılmadığı takdirde silinmesini öneriyorum. --Turgut46 18:10, 16 Aralık 2016 (UTC)

Bu konuya sıcak bakıyorum bence burada da bu politika uygulanmalı. --TmѰ e12 21:53, 16 Aralık 2016 (UTC)
  • Merhaba herkese, Turgut benim için "aktif" demiş ama epeyce bir zamandır aktif sayılamayacak bir durumdaydım. Bugünden itibaren, artık bolca zamanım olacağı tekrar aktif oluyorum. Kaynaksız maddelerle bu anlamda ciddi mücadele etmeye bakacağım. Halledeceğiz bu sorunlu meseleyi, inanıyorum. Vitruvian (mesaj) 06:17, 19 Aralık 2016 (UTC)
Kaynaksız açılmış maddelerin silinmesini de polikaya eklemeli miyiz? Silerken gerekçe yazıyoruz ya hani. --Turgut46 07:38, 19 Aralık 2016 (UTC)
Politikaya eklesek de eklemesek de zaten kaynaksız ve doğrulanamayan içerikle dolu yeni madde olduğunda anında siliyorum artık. Tecrübesi olan kullanıcılar açarsa da ilgilenmesini isteriz. Vitruvian (mesaj) 11:46, 19 Aralık 2016 (UTC)
Ama böyle olmaz. Silerken de bir gerekçe yazılması gereklidir (hatta zorunlu). Çünkü maddesi silinen kişi maddenin neden silindiğini bilmek isteyecektir. Vikipedi'de bu istisnasız uygulanıyor. Vikipedi'de bir madde silinirken, hangi politikaya göre silindiğini yazmak ihmal edilmiyor, edilmemelidir. Burada da öyle olması lazım. --Turgut46 12:02, 19 Aralık 2016 (UTC)
Ben gerekçeli kararın açıklanarak silinmesinden yanayım. İnanılmaz sözler var! Hocu (mesaj) 08:27, 21 Şubat 2017 (UTC)
Yorum Yorum Güvenilir kullanıcılar tarafından eklenen sözlere Şablon:Kaynak geliştir etiketi koyabiliriz. Geriye dönük olarakda şu sıralar azwikiye vakit ayırdığım için bu başlıkta ne kararlaştırılırsa zamanım olduğunda uygulamaya hazırım --By erdo can (mesaj) 14:30, 19 Aralık 2016 (UTC)
Selamlar. Vikisöz'ü sürekli kullanmıyorum ama bu tartışma ilgimi çekti. Bi sürü kaynaksiz madde var. Bunların silinmesi yerine - doğrulanan içerikli maddeler tâbi ki - kaynaklandırılması lazım. Bunun üzerine kafa yormak daha verimli olacaktır. OkanfanEvet benim? 16:32, 25 Aralık 2016 (UTC)
Elbette kaynaklanırabildiğimizi kaynaklandırmaya çalışıyoruz. Ancak burası -bana göre- kulaktan duyma, şehir efsaneleri, galat-ı meşhur ve uydurma sözlerle dolmuş gibi. Bu problem ciddi ilgi gerektiyor ve bir kişiyle yapılacak bir iş gibi de görünmüyor. Kaynaksız maddeler ortada. İngilizce Vikipedi'de kaynaksız sözlere çok fazla rastlamadım, rastadıysam da hatırlamıyorum. Mevcut sözler kaynaklandırılabiliyorsa kaynaklandırılmalı, yoksa başka kaynaklı sözler eklenip eski sözler silinmeli. İlla da mevcut sözler kaynaklandırılacak diye bir şey yok. --Turgut46 17:07, 25 Aralık 2016 (UTC)
Zaten kaynaksız ise kaldırılacak, Yok kaynak varsa eklenmeli. Elimden geldiğince ilgileneceğim. OkanfanEvet benim? 17:32, 25 Aralık 2016 (UTC)
  • İngilizce Vikisöz'de şöyle bir ibare vardır: Doğrulanmayan içerikler tüm maddelerden kaldırılacaktır. Maddelere kaynaksız içerik eklenirse geri alınacaktır. Kaynaklandırılmamış içerikten ibaret olan ve yeni oluşturulan bir sayfa silinmek üzere aday gösterilir veya PROD şablonu eklenir. Mevcut sayfa için kalite standartlarını karşılamakta başarısız olan kaynaksız içerikler silinir. Çıkarılan kaynaksız içerikler maddenin tartışma sayfasına yerleştirilir. Sayfadaki tüm sözlerin kaynağı yoksa, sayfa silinmeye aday gösterilir.
    • Benim teklifim ise şu: Doğrulanmayan içerikler için kaynaklar bulunamadığı takdirde kaynaksız sözler maddenin tartışma sayfasına taşınır. Maddedeki tüm içerikler kaynaksız ise maddeye kaynak geliştir şablonu konur. Eğer şablon konulduktan sonra 7 gün (1 hafta) içinde kaynaklandırılamazsa, kaynak geliştir şablonu çıkarılarak yerine sil şablonu eklenir. Bu işlem bot yardımı ile yapılabilir bence. 7 gün geçtikten sonra bile madde hâlâ kaynaksızsa bot otomatik olarak sil şablonu ekleyebilir. --Turgut46 22:39, 27 Aralık 2016 (UTC)
    • Yorum Yorum 7 gün değilde 14 veya 15 gün olursa daha iyi olabilir bence. --TmѰ e12 19:05, 28 Aralık 2016 (UTC)
Bu tartışılabilir. --Turgut46 20:11, 28 Aralık 2016 (UTC)
Evet olabilir. Süre konusunda katılıyorum. 2 hafta yada 15 gün daha sağlıklı olacaktır bence de. OkanfanEvet benim? 12:36, 30 Aralık 2016 (UTC)
Peki, 14 gün (2 hafta) olsun o zaman. --Turgut46 16:22, 30 Aralık 2016 (UTC)
  • Eğer itiraz yoksa şu yazıyı politika sayfasına ekliyorum:
9. Tamamen kaynaksız sözlerden ibaret olan maddeler silinebilir. - İçinde hiçbir kaynak bulunmayan maddeler 14 gün içinde kaynaklandırılmazsa silinebilir. Eğer maddede az da olsa kaynaklı söz varsa, sil şablonu eklemek yerine kaynaksız sözler maddenin tartışma sayfasına taşınmalıdır veya sözler için uygun kaynaklar eklenmelidir. Ayrıca maddeye sil şablonu eklemeden önce kaynaklandırmayı deneyiniz. --Turgut46 10:09, 23 Ocak 2017 (UTC)
  • Böyle bir politika meselesinde yokum. Açılan yeni bir madde tamamen kaynaksız sözlerden oluşuyorsa, doğrulama için çeşitli şekillerde aramalar yapıp doğrulama sürecini başlatıyorum, hiçbir netice alamadığım takdirde de "deneme yapılmış madde" kapsamında siliyorum. Bunda yanlış herhangi bir şey yok. Her zaman söylediğim şeyi tekrardan ifade ediyorum: Enerjimizi nitelik katacak faaliyetlere ayıralım. Kolay gelsin. Vitruvian (mesaj) 21:08, 30 Ocak 2017 (UTC)
Maddeye sil şablonu eklemeden önce kaynaklandırmayı deneyiniz ne ifade ediyor? Eğer kaynak bulunamazsa silineceğini söyledin, peki ben farklı bir şey mi dedim? Katkılarıma göz atarsan kaynaksız maddelere sil şablonu eklemek yerine kaynaklı sözler eklediğimi görebilirsin. Ben kaynak bulamazsak silelim diyorum, sen de öyle diyorsun. Hayırlı günler. --Turgut46 21:25, 30 Ocak 2017 (UTC)
Üzerinde durduğum şey, kaynaksız olup da doğrulanamayan içeriğin "deneme yapılmış" madde kapsamında silinebileceği veya başka kaynaklı sözlerin içeriğe dahil edilmesiyle maddenin tutulabileceği. Her şey açık ne net olduğundan tartışma gerektiren bir konu yok ortada. Vitruvian (mesaj) 21:35, 30 Ocak 2017 (UTC)
Ben de deneme gerekçesiyle değil de kaynaksız gerekçesiyle silelim diyorum. Kaynaksız demek, deneme demek değildir. --Turgut46 22:11, 30 Ocak 2017 (UTC)

AutoWikiBrowser kullanıma açılmıştır

Tekrarlanılabilir işlemleri daha hızlı yapmanızı sağlayan AWB yardımcı eklentisi şahsım tarafından Vikisöz ahalisinin kullanımına sunulmuştur. İlgilenenlerin adlarını sayfaya yazdırması rica olunur.

Vikisöz:AutoWikiBrowser/CheckPage --II. Niveles (mesaj) 15:11, 4 Ocak 2017 (UTC)
Şevkiniz kırılmasın fakat AWB siz CheckPageyi oluşturmadan önce de kullanımdaydı siz sadece kullanıcıların kullanabilmesi için bir şart oluşturmuş oldunuz. Ayrıca AWB otomatik boşlukları sildiğinden okunurluğu azalttığı için kullanmıyorum ben, hatta bir hizmetlimizin mesajı da şu şekildedir, AWByi çok önemli değişikler için kullanmıyacaksanız Vikisözde kullanmayın bence . Saygılar --By erdo can (mesaj) 15:31, 4 Ocak 2017 (UTC)
Halka biz açtık biz halk adamıyız elhamdülillah. --II. Niveles (mesaj) 10:10, 6 Ocak 2017 (UTC)
Gereksiz açıklığı temizlemektedir. Ben kullanmayı tercih ediyorum. Yasaklayan bir politika varsa buraya konulsun görelim. --II. Niveles (mesaj) 16:16, 4 Ocak 2017 (UTC)
Ben de arada boşluklar olması kanaatindeyim. Düzenleme yaparken karışıklığı önlüyor. --Turgut46 17:42, 4 Ocak 2017 (UTC)
  • Katalitik'i ve Tepegöz'ü de kullanıma açabilir misiniz? --Turgut46 17:35, 4 Ocak 2017 (UTC)
Benim teknik ilmim şimdilik bunla sınırlı inşallah halkın desteği ile iş bilenlere talimat verip onlarıda getirteceğiz. Şüphesiz ki biz işini en iyi yapanlardanız. Biz hamdolsun yeniliğe, teknik ilme önem verenlerdeniz. --II. Niveles (mesaj) 10:10, 6 Ocak 2017 (UTC)

Yeni kullanıcılara hoş geldin mesajı botu önerisi

Selamlar, yeni kullancılara {{Hoş geldin}} mesajı atacak bir bot oluşturmamız mümkün müdür? @Superyetkinin botu @YBot veya @HakanISTnin botu @Hkn-bot halledebilir diye düşünüyorum. Saygılar --By erdo can (mesaj) 10:29, 12 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba, bunun için bot oluşturmaya gerek yok, ilk değişiklikte otomatik hoşgeldin mesajı gönderen mediawiki eklentisi aktifleştirilebilir, topluluk kararı alındıktan sonra, Phabricator dan talep edilmelidir.-- Hakan·IST 10:58, 12 Şubat 2017 (UTC)
  • Destek Destek Bu eklentinin var olduğunu bilmiyordum. Öyle ise ilk destek oyunu ben vereyim --By erdo can (mesaj) 11:50, 12 Şubat 2017 (UTC)
  • Destek Destek "İlk değişiklikte otomatik hoşgeldin mesajı" denilmiş. Hesap oluşturan kullanıcıların çok azı değişiklik yaptığı için çok önemli görmemekle beraber uygundur diyorum. Vitruvian (mesaj) 14:06, 14 Şubat 2017 (UTC)
  • Teklifi destekliyorum / I support the proposal.--Vito Genovese 00:40, 3 Mart 2017 (UTC)
  • Destek Destek O yeahh yap gitsin derim bende 78.189.152.43 10:36, 16 Mart 2017 (UTC)

Phabricator başvurusu yapıldı.

Vito Genovese 21:34, 1 Nisan 2017 (UTC)

Eklenti etkinleştirildi. Şimdi bazı yapılandırma ayarlarını yapmamız gerekiyor yerel olarak.
@Vitruvian: Şu sayfaları, oktan sonraki içerikle güncellememiz lazım:
İlk sayfa kullanılacak şablonu belirliyor. İkinci sayfaya girilecek herhangi bir içerik de şablonların subst/yk komutuyla eklenmesini sağlıyor (yani sayfa oluşturulmuşsa yk'lanıyor, yoksa normal şablon olarak ekleniyor). Alttaki sayfa ise mesaj atacak hesabın adını belirliyor. Buna yerel bir ad seçmemiz lazım:
Şu an için hesabın adı Kullanıcı:New user message. Kısaca "Hoş geldin" de yapabiliriz, "Karşılama kurulu" gibi yaratıcılıklara da gidebiliriz. :) Fikri olan?
Vito Genovese 19:46, 13 Nisan 2017 (UTC)
  • Vito cok sag ol, ilk mesajı şuraya yolladi. Pc basina gecince uygun sablon isini hallederim. Daha guzel bir karsilama mesaji uretmeli. Vitruvian (mesaj) 20:33, 13 Nisan 2017 (UTC)
Şu sayfada görüldüğü üzre iki adet imza bırakıyor bunun çözülmesi için şablonda ki tilde işaretlerini kaldırabiliriz yada halledebilirseniz bottan çıkarın. Saygılar --By erdo can (mesaj) 17:29, 23 Nisan 2017 (UTC)

Review of initial updates on Wikimedia movement strategy process

Note: Apologies for cross-posting and sending in English. Message is available for translation on Meta-Wiki.

The Wikimedia movement is beginning a movement-wide strategy discussion, a process which will run throughout 2017. For 15 years, Wikimedians have worked together to build the largest free knowledge resource in human history. During this time, we've grown from a small group of editors to a diverse network of editors, developers, affiliates, readers, donors, and partners. Today, we are more than a group of websites. We are a movement rooted in values and a powerful vision: all knowledge for all people. As a movement, we have an opportunity to decide where we go from here.

This movement strategy discussion will focus on the future of our movement: where we want to go together, and what we want to achieve. We hope to design an inclusive process that makes space for everyone: editors, community leaders, affiliates, developers, readers, donors, technology platforms, institutional partners, and people we have yet to reach. There will be multiple ways to participate including on-wiki, in private spaces, and in-person meetings. You are warmly invited to join and make your voice heard.

The immediate goal is to have a strategic direction by Wikimania 2017 to help frame a discussion on how we work together toward that strategic direction.

Regular updates are being sent to the Wikimedia-l mailing list, and posted on Meta-Wiki. Beginning with this message, monthly reviews of these updates will be sent to this page as well. Sign up to receive future announcements and monthly highlights of strategy updates on your user talk page.

Here is a review of the updates that have been sent so far:

More information about the movement strategy is available on the Meta-Wiki 2017 Wikimedia movement strategy portal.

Posted by MediaWiki message delivery on behalf of the Wikimedia Foundation, 20:30, 15 Şubat 2017 (UTC) • Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.Get help

Overview #2 of updates on Wikimedia movement strategy process

Note: Apologies for cross-posting and sending in English. This message is available for translation on Meta-Wiki.

As we mentioned last month, the Wikimedia movement is beginning a movement-wide strategy discussion, a process which will run throughout 2017. This movement strategy discussion will focus on the future of our movement: where we want to go together, and what we want to achieve.

Regular updates are being sent to the Wikimedia-l mailing list, and posted on Meta-Wiki. Each month, we are sending overviews of these updates to this page as well. Sign up to receive future announcements and monthly highlights of strategy updates on your user talk page.

Here is a overview of the updates that have been sent since our message last month:

More information about the movement strategy is available on the Meta-Wiki 2017 Wikimedia movement strategy portal.

Posted by MediaWiki message delivery on behalf of the Wikimedia Foundation, 19:43, 9 Mart 2017 (UTC) • Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.Get help

Yüzyılın 100 Türk Romanı

  • Fethi Naci'nin Yüzyılın 100 Türk Romanı listesindeki romanların maddelerini açalım derim. Kayda değer bulunmayan maddeler, yazarının maddesine eklenebilir.

  • --Hedda Gabler (mesaj) 14:10, 15 Mart 2017 (UTC)
  • Kısa bir zaman sonra ben de destek vereceğim bu listedekilerin açılışına. Vitruvian (mesaj) 15:51, 17 Mart 2017 (UTC)

İş birliği projesi

Herkese merhabalar, Vikipedi'de haftalık iş birliği projesini biliyorsunuzdur. Orada bu haftalık hedeflerin genellikle çok fayda getirdiğini düşünüyor ve burada da benzer bir uygulamayı denemeyi istiyorum. Amaç hedefi (örnek olarak 20 biçem diline uymayan maddeyi düzeltmek) bir haftada yerine getirmek. Birazdan bu sayfaya iş birliği projesinin proje sayfasının taslağını oluşturacağım. Sizin de bu konudaki düşüncelerinizi almak istiyorum. Bu projeyi burada da gerçekleştirirsek daha zengin içerikli bir yere dönüştürebilmemizi umarak saygılar --TmѰ e12 15:54, 15 Mart 2017 (UTC)

Haftalık işbirliği projesi burada pek aktif olmaz. Aylık ya da üç aylık sürece dağıtılabilir yine de aktif kullanıcı sıkıntısı mevcut burada. --Hedda Gabler (mesaj) 16:25, 15 Mart 2017 (UTC)
Cevap Cevap Küçük bir hedef koyabilir veya süreyi değiştirebiliriz. Böyle şeyler tartışılabilir, ben denemekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum --TmѰ e12 17:21, 15 Mart 2017 (UTC)
  • Tek bir dakikamı bile puan hesabı, ödül alma-gönderme vb. işlere kurban edemeyeceğim için yokum. Vikipedi'de de anlamladıramadığım bir şey olduğu İBP'lerden uzak durdum. Faydalı bulanlar İBP'yi elbette uygulayacaktır. Vitruvian (mesaj) 21:19, 16 Mart 2017 (UTC)
Ödül, puanlama vs. işin eğlence kısmı. Biz projenin özüne bakalım. 2016 yılının iş birliği projelerinde sayısız madde açıldı ve sayısız maddenin düzenlemesi yapıldı. Bence oldukça yararlı bir proje. Ödül vs. bunlar sadece ayrıntı... --Turgut46 14:20, 17 Mart 2017 (UTC)
Ödül, puanlama vb. şeyler ile eğlenenler de olur, hiç eğlenmeyenler de. Zamanı daima ve tam anlamıyla işe yarar şeyler için kullanmayı alışkanlık haline getirenler için bulaşılacak bir şey olmayabilir. Nitelikle ilgili tartışma bir tarafta dursun, çok sayıda madde açılışı ve düzenlemesi İBP'ler olmadan da olabiliyor, onlar olduğunda da. Yani kişinin motivasyonuna göre verimlilik değişebilir. İBP gibi şeylerle zaman kaybedileceği yerde insanlar ellerine kitap-ansiklopedi alıp madde içi hataları düzenleyerek veya o kaynaklarla maddeler açıp birtakım eksikleri gidermiş olsaydı, günde 30-40 bin kişinin okuduğu maddeler seneler boyunca baştan başlayıp aşağıya kadar çok sayıda yanlış bilgiden ibaret olmazdı. Bunları söylemek zorunda kalmamı da ayrı bir garipsiyorum. Ama bir yandan da biliyorum ki eksik ve hataları göremeyenler, ciddi eleştiriye açık olan şeyleri de doğal olarak farkedemezler. Neyse, devam edelim, kolay gelsin. Vitruvian (mesaj) 15:50, 17 Mart 2017 (UTC)
  • Ben de burası için faydalı bulmuyorum. --Hedda Gabler (mesaj) 13:49, 17 Mart 2017 (UTC)

We invite you to join the movement strategy conversation (now through April 15)

05:09, 18 Mart 2017 (UTC)

Please accept our apologies for cross-posting this message. This message is available for translation on Meta-Wiki.

On behalf of the Wikimedia Foundation Elections Committee, I am pleased to announce that self-nominations are being accepted for the 2017 Wikimedia Foundation Board of Trustees Elections.

The Board of Trustees (Board) is the decision-making body that is ultimately responsible for the long-term sustainability of the Wikimedia Foundation, so we value wide input into its selection. More information about this role can be found on Meta-Wiki. Please read the letter from the Board of Trustees calling for candidates.

The candidacy submission phase will last from April 7 (00:00 UTC) to April 20 (23:59 UTC).

We will also be accepting questions to ask the candidates from April 7 to April 20. You can submit your questions on Meta-Wiki.

Once the questions submission period has ended on April 20, the Elections Committee will then collate the questions for the candidates to respond to beginning on April 21.

The goal of this process is to fill the three community-selected seats on the Wikimedia Foundation Board of Trustees. The election results will be used by the Board itself to select its new members.

The full schedule for the Board elections is as follows. All dates are inclusive, that is, from the beginning of the first day (UTC) to the end of the last.

  • April 7 (00:00 UTC) – April 20 (23:59 UTC) – Board nominations
  • April 7 – April 20 – Board candidates questions submission period
  • April 21 – April 30 – Board candidates answer questions
  • May 1 – May 14 – Board voting period
  • May 15–19 – Board vote checking
  • May 20 – Board result announcement goal

In addition to the Board elections, we will also soon be holding elections for the following roles:

  • Funds Dissemination Committee (FDC)
    • There are five positions being filled. More information about this election will be available on Meta-Wiki.
  • Funds Dissemination Committee Ombudsperson (Ombuds)
    • One position is being filled. More information about this election will be available on Meta-Wiki.

Please note that this year the Board of Trustees elections will be held before the FDC and Ombuds elections. Candidates who are not elected to the Board are explicitly permitted and encouraged to submit themselves as candidates to the FDC or Ombuds positions after the results of the Board elections are announced.

More information on this year's elections can be found on Meta-Wiki. Any questions related to the election can be posted on the election talk page on Meta-Wiki, or sent to the election committee's mailing list, board-elections(at)wikimedia.org.

On behalf of the Election Committee,
Katie Chan, Chair, Wikimedia Foundation Elections Committee
Joe Sutherland, Community Advocate, Wikimedia Foundation

Posted by MediaWiki message delivery on behalf of the Wikimedia Foundation Elections Committee, 03:36, 7 Nisan 2017 (UTC) • Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.Get help

Read-only mode for 20 to 30 minutes on 19 April and 3 May

MediaWiki message delivery (mesaj) 17:33, 11 Nisan 2017 (UTC)